Shaman Diyari
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shaman Diyari

Yeni Sitemizin Adı http://shamanking.megabb.com dur

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

667th Room : The Neighbour of Satan

2 posters
YazarMesaj
Samantha Nico Minoru

Samantha Nico Minoru

667th Room : The Neighbour of Satan Empty
MesajKonu: 667th Room : The Neighbour of Satan   667th Room : The Neighbour of Satan Icon_minitimeCuma Mayıs 18, 2007 9:47 am

Sam odasını tuttuktan sonra elinde bir paket cipsle ve diğer elinde birasıyla geldi yatağına uzandı, televizyonu açtı ve:
Prince ne izleyelim... Televizyonda hiç bişey yok... Makineyi takayım mı Prince of Persia oynayalım mı ne dersin? Ehuehe...
Beni öyle oraya buraya fırlatıp öldürmediğin sürece... Her zaman tamam diyorsun ama beni öldürmekten zevk alıyorsun. Tamam zaten ölüyüm ama benim de bir karizmam var demi yani... Bu arada Vizier'ı gebertme işi bu sefer benim ona göre..
Tamam Prince'jimm kıyamam ben sanaa.. Vizier'ı sen gebert...
dedi, ve çantasının içinden ps’sini aramaya başladı…
Nerede bu makine yaa… Yok hiçbir yerde.. Hey! Bunu buraya kim koydu?
diyerek cd’lerinin bulunduğu çantanın içinden bir cips paketi çıkardı.
Ben koymuş olamayacağıma göre Sammie, burada bir başkası da yok…
Ne yani ben mi koydum…
Geçen gün yediğin cips paketi değil mi o?
Aaa şeee… Evet… Herneyse… Nerede bu ps yaa….
Sammie, Sammie… Çok dağınık bi kız olduğunu sana daha önce söylemiş miydim?
Evet Prince, tam olarak 156 kez...
…Ve hala düzenli olmayı başaramadın…
Nolmuş yani ne var benim de düzen anlayışım böyle… Hah! Buldum sonunda.. Nerelerdeydin bakayım sen. İki saattir seni arıyorum…
Sammie, bir elektronik aletle konuştuğunun farkında mısın?!
Şşşt… Ona elektronik alet deme… Onun da duyguları var. Sonra hep kasıyor.
Tanrım sen şu kıza akıl fikir ver…
Hey! Eğer Vizier’ı gebertmek istiyorsan fazla konuşma da bana şu kabloyu uzat!
Emredersiniz!
Prince, bu bir emir değil rica…
Tamam tamam… Her neyse…
...Bir süre sonra Sam ps’sini kurmuştu. Ama şimdi yeni bir sorun vardı:
Eee şee.. Prince… Küçücük bir sorunumuz var…
Neymiş o?
Şee… Ben oyun cd’mi nereye koyduğumu hatırlamıyorum… İhihi…
Amaaan Tanrıımmm!!!!...........................
http://www.shamanking.rpg-boards.com
Len Tao
Tao Team President
Tao Team President
Len Tao

MesajKonu: Geri: 667th Room : The Neighbour of Satan   667th Room : The Neighbour of Satan Icon_minitimeCuma Mayıs 18, 2007 1:15 pm

len ziyarete gelmişti ilk önce shamantha ya sidilerini göstere ve lep topunu çıkarır knight oynarmısın der ve oyuna girer
https://shamankral.yetkinforum.com
Samantha Nico Minoru

Samantha Nico Minoru

MesajKonu: Geri: 667th Room : The Neighbour of Satan   667th Room : The Neighbour of Satan Icon_minitimeCuma Mayıs 18, 2007 7:55 pm

Tabi ki içeri girebilirsin Len…
der Sam. Biraz garip görünüyordur.
Knight mı? Ben Knight oynamam ama World of Warcraft oynarım arada. Bu arada sen takıl kafana göre. Benim halletmem gereken Kaileena var da…
der. Pek ilgili değildir Len’le, çünkü o anda Prince of Persia oynuyordur ve bu onun için o anda yapılabilecek en önemli şeydir. Sam kafasını önüne çevirir ve;
Nerede kalmıştık Prince? Evet… Bu bölümü yüzlerce defa oynadım. Sağ tarafa dön. Şee yani kendini döndür…
Ne bu tarafa mı? Ama oraya daha çnce de gitim. Yok bişey orda…
Hayır yanlış yön. Ben kendi sağımdan bahsediyordum, oyundaki Prince’in sağından değil…
Hey! Bunu neden daha önce söylemiyorsun… Neyse ben bunların hepsini yaşamış bir insan olarak sana niye soruyosam?…
der Prince. Ardından Sam de;
Yea, yea, whateva… Madem o kdar iyi biliyorsun kendin oyna bakalım. Kesinlikle yarım yok…
Tamam bu işi sensiz de gayet iyi becerebilirim Sammie...
Tamam aksini iddia etmiyorum Prince...
Prince oyuna döner ve biraz oynar….
Hey! Ben böyle bir ter hatırlamıyorum ki bu ne. Kahretsin! Karga herif beni pataklıo. Al şunu. Bunu da al. Al sana R'ecall. Yaa böyle çevirirler zamanı güzeliimmm. Sen ne sanıyorsun kendini......
Hass..... Dahaka geldi amanıınn!! Sağ tarafa. Hayırr kolları beni yakaladı. R'ecall... Gene aynı şey. Tanrım altıma edicem. Yaşarken daha kolaydı...
Prince'in halini gördükçe Sam durduğu köşeden onu gözetleyip kıkır kıkır gülüyordur. Bu arada Prince de kafasını televizyonun arkasından uzatarak;
Belki biraz paslanmış olabilirim. Yaşlandım da koskoca 3000 yıl insanı bayağı yıpratıyor....
Tamam anladım seni bunak gelioyrum. Ehuehe...
Hey bana bunak deme..
Tamam demiyorum yaşlı keçi...
Hey!
Tamam sustum.. Bakalım nerelerde sıkıştın seni.... Tamam söylemiyorum...
İyi edersin...
http://www.shamanking.rpg-boards.com
Len Tao
Tao Team President
Tao Team President
Len Tao

MesajKonu: Geri: 667th Room : The Neighbour of Satan   667th Room : The Neighbour of Satan Icon_minitimeC.tesi Mayıs 19, 2007 2:13 pm

Len knight a girmek için çalışıyordu.Len shamantha ya bakmaya geldi ve ardından<güzel oyuna benziyo bende alırım>derken knight a girebildi şansına 60-50-46-33 lvl adamlarına birden girdi.hem oynuyodu hemde shamantha'nın oynadığı oyna bakıyodu.birden bira hepsini party ye soktu ve ezikleri 60lvl yaptı.çok iyi gidiyoken oyun attı.internette dolaşıyoduki shamantha'nın oynadığı oynun bir değişinin ınlinesini gördü ve indirdi.oyna girdi oyun yani olduğu için hem çoko güzeldi oyun hemde boştu
https://shamankral.yetkinforum.com

667th Room : The Neighbour of Satan
1 sayfadaki 1 sayfası